Φανοποιείο – Βαφείο | Auto St Loukas

ΤοΦανοποιείο – Βαφείο Auto St Loukas, Σταύρος Λουκάς & Υιός Α.Ε. ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2018 σε έναν σύγχρονο – πρόσφατα ανακαινισμένο – χώρο που διαθέτει φούρνο, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φιλικό προς τους πελάτες περιβάλλον χώρο.

Η πολύχρονη εμπειρία μέσα στο χώρο του επαγγελματικού οχήματος και η συνεργασία με κορυφαία ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές καθώς και η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ, το οποίο εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι πελάτες μας.

Οι άνθρωποι της Auto St Loukas, Σταύρος Λουκάς & Υιός Α.Ε δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες τους.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας ώστε να αναλάβουμε την επισκευή, βαφή και φανοποιεία από την πιο μικρή υλική ζημιά μέχρι την πιο μεγάλη για κάθε μάρκα αυτοκινήτου – φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και σε ευρεία γκάμα οχημάτων όπως:

  • Ανατρεπόμενα Φορτηγά
  • Επικαθήμενα Φορτηγά
  • Επικαθήμενα Φορτηγά με θαλάμους
  • Οδοποιητικά Μηχανήματα
  • Απορριμματοφόρα Οχήματα
  • Λεωφορεία

Επιπλέον, η εταιρεία μας εξειδικεύεται ακόμα και στην ανακατασκευή κλασικών – ιστορικών οχημάτων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πελάτες μας επιλέγουν το φανοβαφείο Auto St Loukas, Σταύρος Λουκάς & Υιός Α.Ε, επειδή έχουμε την δυνατότητα και την εξειδίκευση να εξυπηρετούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και το καλό, ποιοτικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας παράλληλα φιλικές σχέσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Τέλος να τονίσουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε βοήθεια και κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την επιλογή χρωματισμού αλλά και της διαδικασίας με σκοπό να σας απαλλάξει από το άγχος ή την αγωνία για ένα από τα πολυτιμότερα αποκτήματα που διαθέτετε: το όχημά σας.

Για επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στην διάθεσή σας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Νέα Διόδια Καλαμακίου, Αγ. Χαράλαμπος, Καλαμάκι Κορινθίας
 27410 74054 – 55
 info@autostloukas.gr

Back to top
Καλέστε Τώρα